Főoldal / Egytálételek / Füstölt tarja zöldségekkel tükörtojással

Füstölt tarja zöldségekkel tükörtojással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Füstölt tarja zöldségekkel tükörtojással

Füstölt tarja zöldségekkel tükörtojással

Hozzávalók:

  • 10 dkg füstölt-főtt tarja
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1/2 póréhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1/2 db piros kaliforniai paprika
  • 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom 
  • 1 db nagy burgonya
  • 2 szelet kanadai sütőtök
  • 1 db sárgarépa
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 4 db tojás
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit héjában félig megfőzöm.

A tarját kockára vágom, a vöröshagymát, póréhagymát, újhagymát, hegyes paprikát, chilit karikára szeletelem.

A kaliforniai paprikát, sütőtököt kockára vágom, a fokhagymát, petrezselyemzöldet aprítom, a krumplit pucolás után felszeletelem.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a zöldségeket, fűszerezem.

A mikor már puha minden, ráütöm a tojásokat.

Beteszem a a serpenyőt 180 C fokra előmelegített sütőbe 5 percre.

Tipp / megjegyzés:
Egy finom zöldséges ragú.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére