Fűszeres sajttal töltött karajtekercsek
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A karajszeleteket meghintjük sóval, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a kukoricát és a borsót, majd óvatosan feltekerjük.
A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk, majd a panírozott roládokat forró bő olajban megsütjük.
Párolt rizzsel, tört burgonyával, sült burgonyával vagy akár salátával is tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!