Garnélás lazac burger párolt zöldspárgával – paleo
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A garnélát és a lazacot aprítógépben összedaraboljuk. Majd az összes többi hozzávalót is beletesszük, összedolgozzuk és negyed órát állni hagyjuk.
Nedves kézzel kisebb lapos pogácsákat formázunk a masszából és felhevített serpenyőben kevés kókuszolajon mindkét oldalukat megsütjük. Nem túl erős lángon, hogy a közepe is rendesen átsüljön. Lehet sütőben is sütni, de akkor kicsit szárazabb lesz.
(Hozzá én most párolt zöld spárgát, főtt tojást és paleo majonézt adtam, de adhatunk még chili szószt is, sőt meg lehet locsolni kevés lime lével is tálaláskor. Nagyon finom!)
Tipp / megjegyzés:
Ha nincs garnéla, nyugodtan ki lehet hagyni, attól még finom lesz a burger. Nem csak paleosoknak ajánlom, aki szereti a halat próbálja ki, az útifűmaghéj helyett étkezési keményítőt is lehet használni a nem paleosoknak.