Főoldal / Desszertek / Gesztenye rolád

Gesztenye rolád

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenye rolád

Gesztenye rolád

Hozzávalók:

  • 3 tojásos vékony piskótalap (piskóta tekercsnek való)
  • 25 deka gesztenye 
  • rum ízlés szerint 
  • 15 deka porcukor
  • 15 deka margarin
  • 3 deci tejszín
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A porcukorból és a margarinból krémet habosítok.

Hozzáadom a rumot és az áttört gesztenye masszát, majd  habosra kikeverem.

A tészta lapot megkenem a krémmel, és feltekerem roládnak.

A tetejét habbá vert tejszínnel díszítem.

Cukrozott gyümölccsel díszítettem.

Gesztenye rolád 3.67/5 (6 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére