Gesztenyealagút sütés nélkül
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Kikeverjük rummal a gesztenyemasszát.
A sütőpapírra egy téglalapot kenünk a masszából, ami akkora legyen, hogy illeszkedjen az őzgerincformába.
Belehelyezzük a formába úgy, hogy a papír kívülre, a forma felé essen, eligazítjuk.
Habot verünk a tejszínből a vaníliás cukorral, lereszeljük a csokoládét, és a habhoz adjuk.
A habot rásimítjuk a gesztenyére úgy, hogy piskóta magasságú hely maradjon.
Végül a tetejét kirakjuk rumos tejben áztatott babapiskótával.
Hűtőbe tesszük legalább 2 órára.
Tálalás előtt kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és cukorvirággal díszítjük.
Tipp / megjegyzés:
Lehet több gesztenyével és több tejszín habbal is készíteni, biztos siker.