Gesztenyés banános süti
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
Egy tepsit /az enyém 24×30-cm/kibélelünk sütőpapírral,megszórjuk zsemlemorzsával. A banánokat felszeleteljük és kirakjuk vele a tepsi alját és megszórjuk vaníliás cukorral.
A lisztből,tojásból,a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskóta tésztát keverünk.
A fele tésztát a banánokra öntjük,elsimítjuk. A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport ,majd ezt is a tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát az aljával felfelé. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt és hagyjuk hűlni.
Közben megfőzzük a vaníliás pudingot. A Rama margarint kihabosítjuk a porcukorral és kanalanként hozzákeverjük a langyosra hűlt pudingot.
A tésztát lapjával ketté vágjuk. A krémet a tésztára kenjük és ráreszeljük a gesztenye massza felét. Rátesszük a másik lapot.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a lereszelt gesztenye másik felét. majd megkenjük vele a sütink tetejét és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.
Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!