Főoldal / Desszertek / Gesztenyés kekszes sütés nélkül

Gesztenyés kekszes sütés nélkül

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés kekszes sütés nélkül

Gesztenyés kekszes sütés nékül

Hozzávalók:

  • 2 db gesztenye massza
  • 30 dkg háztartási keksz
  • kis dobozos hulala tejszinhab
  • 1 dl tej
  • 1 kanál cukor
  • 1 kis kanál rum aroma
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A kekszet beáztatjuk az előzőleg bekevert, tej, 1 kanál cukor 1 kis kanál rum aroma keverékébe.

A gesztenye masszát kiengedjük, és jó alaposan össze törjük.

Egy nagy tányérra lerakunk 2 sor kekszet, jön a gesztenye massza és folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak.

A hulala tejszínt kemény habbá verjük és a desszert tetejére simítjuk villával hullámokat húzunk a tetejére.

Hűtőbe rakjuk legalább 2 óra hosszára.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére