Főoldal / Sertés ételek / Gombás búbos karaj

Gombás búbos karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás búbos karaj

Gombás búbos karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 25 dkg gomba
  • 10 dkg bacon
  • 2 db paradicsom
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 vékony szelet sonka
  • 4 szelet trappista sajt
  • őrölt fehér bors
  • grill fűszerkeverék
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg liszt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk.

A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.

A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.

A bacont kipirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát,sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk amíg a levét elfövi.

Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika és paradicsom szeleteket teszünk rá.

Betakarjuk egy-egy szelet gépsonkával és trappista sajt szeletekkel.

Az egészet grillsütőben, vagy előmelegített sütőben megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Gombás búbos karaj 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére