Gombás búbos karaj
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk.
A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.
A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.
A bacont kipirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát,sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk amíg a levét elfövi.
Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika és paradicsom szeleteket teszünk rá.
Betakarjuk egy-egy szelet gépsonkával és trappista sajt szeletekkel.
Az egészet grillsütőben, vagy előmelegített sütőben megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!