Főoldal / Szárnyas Ételek / Gombás májas csirkemell őzgerincben

Gombás májas csirkemell őzgerincben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás májas csirkemell őzgerincben

Gombás májas csirkemell őzgerincben

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell filé
  • 3 db csirkemáj
  • 10 dkg kockázott bacon
  • 4 db közepes gomba
  • 2 tojás
  • 5 ek tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 2 ek liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 cs szeletelt bacon
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk.

Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.

Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Melegen, hasáb burgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.

Gombás májas csirkemell őzgerincben 3.67/5 (3 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére