Gombás sonkás sajtos omlett
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A vöröshagymát szeletelem, 1 gerezd fokhagymát apróra, a póréhagymát, hegyes -, s chili paprikát karikára vágom, 1 paradicsomot kockára vágok, a másikat szeletelem., a petrezselymet, mángoldot darabolom.
A pizzasonkát kockára vágom, a sajtot durvára lereszelem.
A tojásokat felverem, fűszerezem, belekeverem az egyik chilit, a petrezselyemzöldet, lisztet, tejet és a sajt felét..
Egy serpenyőben olajon megpirítom a hagymákat, majd beleteszem a paprikákat, a sonkát, végül a gombát, mángoldot és a paradicsomot.
Félreteszem, melegen tartom.
A toast kenyereket megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olajjal.
A serpenyőben most az omlettet készítem el, rápakolom a tölteléket, locsolok rá chili szószt, félbehajtom, melléteszem a szeletelt paradicsomot.
Tálalok, az omlettree teszem a sajt másik felét, mellé kerül a paradicsom és a bruschetta fokhagymával. Bazsalikommal díszítem..