Gombás tészta reszelt sajttal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tésztát sós vízben felteszem főni.
Közben egy serpenyőben elkészítem a vörösboros gombapaprikást.
A hagymákat durvára felaprítom, a paprikát és a paradicsomot feldarabolom, a gombát felszeletelem.
Egy serpenyőben a zsiradékon üvegesre pirítom a hagymát, hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, majd a fokhagymát.Ízlés szerint fűszerezem, locsolok rá chiliszószt. Amikor a zöldségek már félpuhák, hozzáadom a gombát, végül a vörösbort, és készre főzöm.
A kifőtt tésztát összekeverem a gombapaprikással és tálalok.Rászórom a zöldfűszereket, a chili paprikát, a capri bogyókat, a szeletelt olívabogyókat, teszek rá tejfölt, és meglocsolom a chili szósszal. Bőségesen megszórom reszelt sajttal.