Főoldal / Szárnyas Ételek / Göngyölt csirkemell medvehagymával

Göngyölt csirkemell medvehagymával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Göngyölt csirkemell medvehagymával

Göngyölt csirkemell medvehagymával

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell filé
  • 1 csokor medvehagyma
  • 10 dkg szeletelt angolszalonna
  • 1 tömlős sajt
  • só, bors
  • 1 csomag szeletelt bacon
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, a kezünkkel kicsit megütögetjük, hogy körülbelül egyforma vastag legyen mindenhol. Sózzuk, borsozzuk, betakarjuk a medvehagymával, majd angolszalonna szeletekkel. Bekenjük a tömlős krémsajttal és szorosan feltekerjük.

A hústekercseket bacon szalonnába csomagoljuk, és egy tűzálló tálba egymás mellé letesszük. Előmelegített sütőben 180 fokon, alufóliával lefedve 35-40 percig sütjük légkeveréssel. Végül levesszük róla a fóliát, és szép pirosra sütjük.

Köretként tetszés szerinti salátát kínálunk mellé. De kínálhatjuk burgonya vagy rizs körettel is.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére