Habos raffaello szelet
Hozzávalók:
A locsoláshoz:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját kikeverjük az olajjal és a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet is. Végül lazán, belekeverjük a kemény fehérjehabot is, vigyázva, hogy ne törjön össze. A masszát, kivajazott tepsibe öntjük és kb. 25 percen át sütjük 180 fokon.
A vaníliás cukrot feloldjuk a vízben és a kész tésztát meglocsoljuk vele.
A hulala tejszint kemény habbá verjük, majd belekeverjük a tejport, és a kókuszreszeléket is.
A piskótát ketté vágjuk és megtöltjük a kókuszos krémmel. (ha marad vékonyan kenhetünk belőle a tetejére is)
A porcukrot, szeletelt mandulát és a kókuszt összekeverjük, és a torta tetejére szórjuk.
Tálalásig hűtőbe tesszük.