Hagymával kolbásszal töltött gombafejek krumplival
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplikat félig megfőzöm. A sajtot lereszelem.
Egy serpenyőbe olajat öntök.
A gombák törzsét kitöröm, a hagymát felaprítom.
A hagymát betöltöm a gombákba, Berakom a serpenyőbe.
A kolbász felkarikázom, ráteszem a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórom a gombákra.
A gombák köré rakom a krumplikat és a paradicsomokat.
Meglocsolom olajjal, fűszerezem, ráteszem a kakukkfüvet, és beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, légkeverésen 25 percig sütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra mindenből, és a krumplira vágok petrezselymet.
Tipp / megjegyzés:
Egyszerű, gyorsan elkészíthető étel. A java munkát a sütő végzi.
A paradicsom a kertben termett, a szeptemberi fagyoknál le kellett szedni, még most sem érett meg a napon teljesen.