Főoldal / Sertés ételek / Hurka sült krumplival lilakáposztával

Hurka sült krumplival lilakáposztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hurka sült krumplival lilakáposztával

Hurka sült krumplival lila káposztával

Hozzávalók:

  • 2 db májas hurka
  • 2 db nagy burgonya 
  • 1/2 lila káposzta
  • olívaolaj
  • 2 db babérlevél
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db lilahagyma
  • őrölt fekete bors
  • köménymag
  • vörösborecet
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit megpucolom, és feldarabolom.

A káposztát felvágom, és vékonyra felszeletelem (vagy legyalulom), ízlés szerint fűszerezem.

Egy tepsiben kevés olajon megsütöm a hurkát, és a krumplit.

Egy kevés olajon megpárolom a káposztát.

A hurkát, krumplival és párolt lilakáposztával tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Egy aktuális téli kaja.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére