Elmentem!Hurka sült krumplival lilakáposztával
Hozzávalók:
- 2 db májas hurka
- 2 db nagy burgonya
- 1/2 lila káposzta
- olívaolaj
- 2 db babérlevél
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db lilahagyma
- só
- őrölt fekete bors
- köménymag
- vörösborecet
- olívaolaj
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A krumplit megpucolom, és feldarabolom.
A káposztát felvágom, és vékonyra felszeletelem (vagy legyalulom), ízlés szerint fűszerezem.
Egy tepsiben kevés olajon megsütöm a hurkát, és a krumplit.
Egy kevés olajon megpárolom a káposztát.
A hurkát, krumplival és párolt lilakáposztával tálalom.
Tipp / megjegyzés:
Egy aktuális téli kaja.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.