Húsgolyók zöldség ágyban
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Kevés olajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával, közben szórjuk meg a kurkumával.
Ha kész, hagyjuk egy kicsit hűlni.
A burgonyát reszeljük le, a reszelő közepes lyukán.
Keverjük össze a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral.
Adjuk hozzá a hagymás, répás keveréket is. A zöldséges keveréket terítsük el egy kiolajozott közepes méretű tepsiben.
Finoman nyomkodjuk bele a tetejébe egyenletes távolságokat tartva egymástól a vizes kézzel formázott húsgombócokat és a koktélparadicsomot.
Előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben süssük készre.
Én rizzsel tálaltam.