Húsleves kacsa farhátból metélttésztáva

        
        
        
| Hozzávalók:
2 db kacsafarhát2 db sárgarépa1 db petrezselyem-gyökér0,5 fej karalábé0,5 fej kicsi zeller1 db csípős hegyes paprika3 db chili1 db paradicsom1 db vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 db krumplizellerlevélpetrezselyemlevélegész fekete bors 1 db zöldségleves kockasóőrölt fekete bors1 csésze finommetélt | 
| Elkészítési idő: | 45 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 0-500 FT | Vegetáriánus: | nem |  
| Adagok: | 2 főre | Gluténmentes: | nem |  
| Nehézség: | Egyszerű | Laktózmentes: | igen |  
 | 
Elkészítés:
A farhátakat kettévágom, egy fazékba teszem. Felöntöm vízzel, és fűszerezem. Amíg a farhát fő, felvágom a zöldségeket, majd a leveshez adom.
Kifőzöm a tésztát. Amikor a farhát megfőtt, félreteszem. (kását készítek belőle)
A levesből merek, szedek hozzá tésztát, teszek rá petrezselyemlevelet és chilipaprikát.
 Hobbychef (702 Recept)
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.
![]()