Főoldal / Tészta ételek / Húsos ravioli paradicsomszósszal bazsalikommal

Húsos ravioli paradicsomszósszal bazsalikommal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsos ravioli paradicsomszósszal bazsalikommal

Húsos ravioli paradicsomszósszal bazsalikommal

Hozzávalók:

  • 1 tasak (250 gr) sertéshússal töltött ravioli 
  • medvehagyma
  • 1 kisebb medvehagyma + virág
  • 2 db újhagyma zöld szára
  • 4 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • őrölt fehér bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • olíva bogyó
  • sajt 
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • paradicsom szósz
  • chili szósz
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A fokhagymát, medvehagymát, bazsalikomot, petrezselymet és olívabogyót aprítom, az újhagyma szárát karikára vágom.

A sajtot megreszelem. A tésztát felteszem főni.

Egy serpenyőben olíva olajon a fokhagymákat megdinsztelem, öntök hozzá paradicsomszószt és chli szószt, teszek bele olíva bogyókat, fűszerezem, öntök hozzá bort.

Beleteszem medvehagymát, petrezselymet és bazsalikomot..

A tésztát leszűröm, és egy adagot tányérra szedek, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, és díszítem medvehagymával, medvehagymavirággal, és bazsalikom levéllel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére