Húsvéti reggeli
Hozzávalók:
Díszítéshez:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, kettévágjuk és a sárgájukat kivesszük. A sonkát apróra vágjuk vagy ledaráljuk.
A vajból, lisztből,tejből besamelmártást főzünk. Hagyjuk kihűlni majd belekeverünk két evőkanál ecetes tormát és a tojások áttört sárgáját, ízesítjük sóval, borssal.
A sonkát elkeverjük egy kanál tormával, a mustárral, sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk.
A paradicsomokat megtöltjük a sonkakrémmel, a kettévágott tojásokat pedig a tormakrémmel.
A paradicsomok tetejét visszatesszük.
Salátalevéllel kibélelt tálra tesszük és a zöldségekkel megdíszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!