Indiai csirke kurkumás rizzsel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A combokat sózom, borsozom, bekenem a joghurttal, megszórom a curryval, korianderrel, reszelt gyömbérrel, fokhagymával, és beteszem a hűtőbe 24 órára.
A paprikákat és a répát csíkokra vágom, a paradicsomot, vöröshagymát negyedelem.
A rizst felteszem főni. Sózom, keverek hozzá aprított koriandert és őrölt kurkumát.
A zöldségeket olajban megdinsztelem, fűszerezem.
A csirkecombokat kevés olajon pirosra, ropogósra sütöm (180 c fokon hőlégkeverésen 55 percig), félidőben megfordítva.
A csirkemájakat lisztbe forgatom, és a vége felé teszem a serpenyőbe a csirkecombok mellé.
Tálaláskor teszek a tányérra csirkecombot, májat, pohárral formázott rizst, és zöldségeket.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp / megjegyzés:
Egy kicsit exótikusabb ételre vágytam, azt hiszem sikerült egy finomságot készítenem.