Ínyenc töltött csirkecombfilé
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, majd megszórjuk szárnyas fűszerrel.
A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra felvágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 szelet paprikás szalámit, 1-2 szelet paprikát és 2-3 szál újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk,majd az így kapott “csomagot” 2-3 szelet baconbe betekerjük. A baconos hústekercseket szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Köretnek salátát, vagy párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!