Főoldal / Egytálételek / Kacsazsíros burgonya pogácsa

Kacsazsíros burgonya pogácsa

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kacsazsíros burgonya pogácsa

Kacsazsíros burgonya pogácsa

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • 4 evő kanál kacsazsír
  • só, bors
  • olaj
  • 6 kanál liszt
  • 1 tojás
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A burgonyát megpucoljuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
A leszűrt, meleg burgonyát krumplinyomó á áttörjük. Hozzá adjuk a kacsa zsírt, a tojást, a lisztet, a fűszereket és alaposan összedolgozzunk még melegen.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.A burgonya pogácsákat bő forró olajban kisütjük.

Magában, vagy mártogatóssal is kínálhatjuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére