Főoldal / Levesek / Kajszibarack krémleves főzés nélkül

Kajszibarack krémleves főzés nélkül

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Kajszibarack krémleves főzés nélkül

Kajszibarack krémleves főzés nélkül

Hozzávalók:

  • 50 dkg sárgabarack
  • 1 citrom leve
  • 2,5 dl dkg joghurt
  • 2,5 dl habtejszín
  • 2,5 dl tej
  • méz/eritrit/cukor ízlés szerint
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Érett, puha sárgabarackokat válogatunk, amiket kimagozunk és nagyobb darabokra vágunk. Nem hámozzuk meg.
Ezután egy fazékba tesszük, a gyümölcsre egy evőkanálnyi citromlevet facsarunk, és turmixolni kezdjük. Amint elég pépessé válik, mehet hozzá először a joghurt, azzal is mixeljük, majd a tejszín, amivel szintén alaposan eldolgozzuk és végül a tej.

A legvégén ha szükséges, cukorral, mézzel vagy édesítőszerrel édesítjük.
Kajszibarack-gerezdekkel és tejszínhabbal tálaljuk.

Őszibarackkal is elkészíthető!

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (42 Recept)

http://scarletsite.hu/


Szólj hozzá!

A lap tetejére