Kakaós mézes krémes
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta összes hozzávalóját összegyúrjuk, majd 4 részre osztva tepsi nagyságúra nyújtjuk.
Előmelegítjük a sütőt.
A tepsi hátulját vajazzuk és lisztezzük, rátesszük a tésztát. Addig sütjük, míg szép barnás színe nem lesz.
A tejet lassú tűzre tesszük, beletesszük a fél rámát,a pudingot a cukorral és kevés tejjel csomó mentesre keverjük ,hozzá adjuk a tejhez és addig keverjük még kemény krémet nem kapunk.
Ha langyos a krém megkenjük vele a lapokat,sorba egymás után.
A torta bevonót gőz felett felolvasztjuk és mikor már kicsit hűlt megkenjük vele a süteményünket.
Valóban csak másnap jó mikor a mézes lap már puhulni kezd,sokáig eláll.