Kakaós palacsinta torta karamellizált banánnal
A töltelékhez:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót, a kakaót és a szódavizet egy keverőtálba tesszük, és simára keverjük. Majd hozzáadjuk a tejet, az olajat, és elkeverjük. Forró serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A hulalát kemény habbá felverjük, kiveszünk belőle 4 evőkanállal és félretesszük.
3 db banánt alaposan össze törünk villával és hozzá adjuk a tejszínhez. Majd beleteszünk ízlés szerinti mennyiségű porcukrot és elkeverjük.
3 evőkanál tejszínt elkeverünk 2 evőkanál kókuszreszelékkel, és2 evőkanál porcukorral.
A palacsintákat megtöltjük a banános krémmel 1 palacsintát kihagyunk, azt a kókuszos krémmel töltjük meg, majd felszeleteljük, és díszítjük vele a palacsintatorony tetejét.
A cukrot karamellizáljuk, bele tesszük a maradék 1 evőkanál tejszínt, és pici vizet, majd beleforgatjuk a tetszés szerint felszeletelt banánt.
a palacsintatortát a karamellizált banánnal kínáljuk.