Főoldal / Egytálételek / Káposzta kolbásszal és nokedlivel

Káposzta kolbásszal és nokedlivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Káposzta kolbásszal és nokedlivel

Káposzta kolbásszal és nokedlivel

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 1 pár füstölt kolbász
  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 2 pohár liszt
  • 1 tojás
  • víz
  • 2 nagy fej hagyma
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A káposztát annyi vízben amennyi éppen ellepi megfőzzük,majd leszűrjük.

A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük.
Hozzá adjuk az apróra vágott kolbászt, és szép pirosra megsütjük.

A káposztát egy tepsibe tesszük, ráöntjük a kolbászt, és tejföllel meglocsoljuk.
Nokedlit készítünk a lisztből tojásból sóból. Sós vízben kifőzzük,és hozzá adjuk a káposztához.
Sütőben 15 perc alatt összesütjük.

Finom, laktató étel.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére