Karibi csirke salátával
Hozzávalók:
A salátaöntethez:
|
|
Elkészítés:
A csirkemelleket vágjuk szeletekre,és enyhén sózzuk meg.
Egy tálban keverjük össze a kókuszreszeléket a zúzott kukoricapehellyel.
A csirkemelleket panírozzuk be az alábbiak szerint: mártsuk lisztbe, majd a felvert tojásba, utána a kukoricapelyhes kókuszos keverékbe.
Forró olajban süssük meg. (mintha sima rántott húst készítenénk)
Süthetjük sütőpapírral bélelt tepsiben, sütőben is. Ilyenkor csak egy kevés olajjal permetezzük meg a hús szeleteket. 30percig sütjük az egyik oldalán majd a másikon kb. 15percig
Készítsük el a salátát:
Egy nagy tálba helyezzük a spenótot, a reszelt sárgarépát és a narancs gerezdeket. A mézet mikrohullámú sütőben kicsit melegítsük meg,majd keverjük össze a salátaöntet többi hozzávalójával.
Ezzel az öntettel locsoljuk meg a salátát.
Tálaljuk a kész hús szeleteket a salátával. Megszórhatjuk kevés fenyőmaggal is.