Kekszes krémes sütés nélkül
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A 3 csomag pudingot megfőzzük a 8 dl tejben.A margarint kihabosítjuk a porcukorral, majd apránként a kihűlt pudinghoz keverjük. A keksz egyik felével egy tepsi alját sorban kirakjuk,/ 4×5 db/ majd a krémet a kekszre simítjuk.
A tejszínt a zselatinfixel felverjük, majd a pudingos krémre simítjuk.A maradék keksszel a tejszín tetejét kirakjuk.
A sütemény tetejét vízgőz felett felolvasztott csokoládéval bevonjuk.
Vagy csokimázat készítünk rá: 10 dkg étcsokit és 5 dkg margarint gőz felett felolvasztjuk és ezzel bekenjük a kekszek tetejét.
Tipp / megjegyzés:
Ha bevontad csokimázzal, mielőtt teljesen megszilárdulna, késsel jelöld körbe a kekszeket, így fogyasztáskor könnyebb lesz szeletelni.