Kinder bueno
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
Egyéb hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tésztához a tojások fehérjét habbá verjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a morzsát és a sütőport.
Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, a tetejét vágott dióval megszórjuk. Előmelegített sütőben megsütjük. A megsült meleg tésztát megkenjük nutellával.
Elkészítjük a krémet: A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd egy picit félretesszük. A tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás pudinggal, a liszttel és a tejjel simára főzzük. A krémet kettészedjük.Az egyik felébe belekeverjük a gőz felett olvasztott csokoládét. Ha kihűltek a pudingok 15-15 dkg vajat belekeverünk robotgéppel.
A tésztára kenjük a sárga krémet. Erre fektetjük a tejbe mártott kekszet vagy babapiskótát, majd ezt megkenjük a csokis krémmel.
A tetejére lehet 5 dl tejszínből habot verni, azt rákenni és megszórni kakaóporral. De elég ha csak simán kakaóport szórunk rá. (így is úgy is finom)