Főoldal / Szárnyas Ételek / Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 30 dkg tömlős krémsajt
  • 5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
  • 10 dkg sonka
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

A krémsajtba keverjük a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.

Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket, pici vizet öntünk alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére