Krémsajtos göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.
A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.
A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.
Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb 30 percet sütjük.
Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!