Főoldal / Szárnyas Ételek / Krémsajtos göngyölt pulykamell

Krémsajtos göngyölt pulykamell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krémsajtos göngyölt pulykamell

Krémsajtos göngyölt pulykamell 1

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet pulykamell filé
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 1 cs szeletelt bacon
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.

A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.

A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.

A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.

Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb 30 percet sütjük.

Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Krémsajtos göngyölt pulykamell 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére