Lasagne palacsinta
Hozzávalók:
A töltelékhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, majd simára keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az olajat.Forró serpenyőben, pici olajon kisütjük a palacsintákat.
Olajon a darált húst,a fűszerekkel ízesítve teljesen megpirítjuk. Hozzáadjuk az alapport, és vizet, hogy sűrű mártást kapjunk. Egy tepsibe (vagy tortaformába)
leteszünk egy palacsintát, megkenjük a töltelékkel, amire újra palacsinta következik. Így folytatjuk a rétegezést, amíg tartanak a hozzávalók.
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és sütőben kb 1 óra alatt össze sütjük.
Még melegen kínáljuk.