Főoldal / Főzelékek / Lecsó

Lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsó

Lecsó 2

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 6 zöldpaprika
  • 6 paradicsom
  • karikára vágott kolbász
  • 2-3 db virsli
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj vagy zsír
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A zsiradékon megdinszteljük a kockákra vágott hagymát.
A paprikát kicsumázzuk és szeletekre vágjuk, majd a hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a pirospaprikát és pároljuk.

A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, majd lehúzzuk a héját.(ez nem szükséges héjával együtt is hozzáadhatjuk)
Kockákra vágjuk, és a lecsóhoz adjuk, megszórjuk pirospaprikával és készre főzzük.

Ha kolbászt vagy virslit szeretnénk hozzá adni, azt akkor adjuk hozzá mikor már kezdi elfőni a levét,és együtt főzzük készre.
Főzhetünk bele rizst, de üthetünk rá tojást is.

Lecsó 5.00/5 (4 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére