Főoldal / Szárnyas Ételek / Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd összezúzott fokhagyma
  • 4 db tv paprika
  • 3 db paradicsom
  • 20 dkg zöldborsó
  • kb.egy dl olaj
  • só, bors
  • majoránna

A körethez:

  • rizs
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát is.

A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük és a hagymára tesszük. Addig főzzük amíg kellemes lecsó alapot kapunk. Ekkor hozzáadjuk a borsót és a tetszőlegesen felaprított csirkemájat. Sózzuk, fűszerezzük, majd együtt készre főzzük.

Rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére