Lilahagymás marharostélyos

Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A marhahúst megmossuk és szárazra töröljük. Felszeleteljük és kissé kiklopfoljuk. A zsírt felhevítjük és a húst mindkét oldaláról hirtelen megsütjük. Kiszedjük tálba és a kisült zsiradékban megpirítjuk a lilahagymát.
Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük húslével és hozzáadjuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy csipet köménymagot, és a paradicsomlét is. Lassan főzzük fedő alatt kb. 50 percet.
Főzés közben egyszer felöntjük forró húslével és végül hozzáadjuk a vörösbort is, hagyjuk az ízeket átjárni és kész is van.
Köretként készíthetünk mellé tarhonyát vagy akár nokedlit is. Ízlés szerinti salátával kínáljuk.
Nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Receptkirály.hu Receptek képekkel