Macisajtos töltött csirkemell
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp / megjegyzés:
Nagyon egyszerű és finom! Gyorsan elkészíthető és a tölteléket ízlésünk szerint variálhatjuk.