Főoldal / Kelt tészták / Májas zöldhagymás csavart

Májas zöldhagymás csavart

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Májas zöldhagymás csavart

Májas zöldhagymás csavart

Hozzávalók:

  • leveles tészta
  • 15 dkg májas
  • 6 szál zöldhagyma szár
  • szezámmag
  • 1 tojássárgája
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A leveles tésztát engedjük ki. Lisztezett deszkán két egyforma lapot nyújtsunk belőle, a lapok legyenek vékonyak.
Az alsó lapot kenjük be májkrémmel, majd szórjuk meg az apróra vágott hagymaszárral.
Erre tegyük rá a másik lapot, nyomjuk össze.

A tetejét kenjük be tojássárgájával, szórjuk rá a szezámmagot és a sót.
Vékony csíkokat vágjunk belőle, és utána tekerjük meg.
Olajozott tepsiben sütőben készre sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Most valami finomságra vágytam, de nem édesre. Ez sikeredett belőle.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére