Főoldal / Szárnyas Ételek / Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell filé
  • 12 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 10 dkg darált mandula
  • kb. 3 dkg durvára vágott mandula
  • 4-6 levél friss rozmaring

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkemell szeleteket sózzuk, és félretesszük.

Előkészülünk a panírozáshoz. Egy tányérba öntjük a lisztet. Egy másikba a tojásokat amit pici sóval felverünk. A harmadikba kerül a darált és a durvára vágott mandula és az apróra vágott friss rozmaring.

Egy serpenyőben olajat melegítünk.

A hús szeleteket lisztbe, majd tojásba, végül a mandulás keverékbe forgatjuk. Mindkét oldalán arany színűre sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felszívja róla.

Salátával kínáljuk.

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére