Főoldal / Szárnyas Ételek / Pulyka saslik

Pulyka saslik

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pulyka saslik

Pulyka saslik

Hozzávalók:

  • Kevés pulykahús
  • kicsi szál főzőkolbász
  • pár szem új burgonya
  • 1-2 cső paprika
  • új lilahagyma
  • gomba
  • cukkini
  • 2 szelet füstölt-főtt császárszalonna
  • Só, bors
  • fűszerek ízlés szerint
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hozzávalókat, felszeleteljük, kis fűszerkeverékkel és sóval összekeverjük.

A hurkapálcikákat kettétörjük, egyik végét kihegyezzük, majd beáztatjuk vízbe.(de használhatunk fém saslikpálcikát is helyette)

Majd ahogy jött, úgy húzogatjuk rá a felszeletelt dolgokat. Vegyesen a zöldségeket a pulykahússal, majd a pálcika két végére kerül a császárszalonna kocka.

Tepsit kibéleljük alufóliával, arra rakjuk a pálcikákat, majd előmelegített sütőben 180fokon légkeveréssel megsütjük.

Nagyon finom lett!

Tipp / megjegyzés:
Ez az étel jó példa arra, hogy kevés húsból is lehet kiadós ebédet készíteni.
A hozzávalókat ízlésünk szerint variálhatjuk.

Az elkészítési idő a sütés idejét nem tartalmazza!

Pulyka saslik 5.00/5 (1 értékelés)

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére