Főoldal / Hal ételek / Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Hozzávalók:

  • 4 db nagyobb mángold levél
  • 4 db medvehagyma levél
  • 1/2 zacskó (25 dkg) mezzi rigatoni tészta
  • 1 tasak (10 dkg füstölt lazac)
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db csiperke gomba
  • chili paprika
  • kapri bogyó
  • főzőtejszín
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • olíva olaj
  • fehér bor
  • gouda sajt
  • chili paprika (díszítésnek)
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztát felteszem főni. Közben felaprítom a hagymát, fokhagymát, chili paprikát.

Az újhagymát karikára vágom, a mángoldot, medvehagymát és gombát szeletelem. A lazacot kockára vágom.

Egy serpenyőben kevés olajon dinsztelem a hagymát, fokhagymát, újhagymát, ráteszem a lazacot, öntök hozzá tejszínt, fűszerezem, hozzáadom a mángoldot, medvehagymát, gombát, kapribogyót, chili paprikát, locsolok rá fehér bort.

Végül hozzákeverem a megfőzött, leszűrt tésztát, tálalok.

A tésztára gouda sajtot reszelek, és chili paprikával és medvesajttal díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére