Mascarponés-puncsos édesség
Hozzávalók:Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
|
|
Elkészítés:
Hat tojássárgáját öt kanál cukorral és a margarinnal habosra keverjük.
A lisztbe beletesszük a sütőport és a vaníliás cukrot.
A hat darab tojásfehérjét kemény habbá felverjük.
A lisztet összekeverjük a vajas cukorral, végül beleforgatjuk a tojásfehérjehabot.
Olajozott, lisztezett tepsibe tesszük a tésztát.
A mascarponét összekeverjük egy kanál liszttel, egy kanál cukorral, és a tésztára halmozzuk. Vizes késsel elsimítjuk rajta.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Elkészítjük a pudingot.
Ha kihűlt a tészta, rátesszük a pudingot.
A tetejére a hozzávalókat tűzön elkészítjük, és a tetejére csak rácsepegtetjük.