Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra felvágjuk. A bacont egy forró serpenyőben kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a sült bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges, (a bacon sós) és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. (ha szükséges tűzzük össze a hús szelet széleit, hogy könnyebben tudjuk panírozni)
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük a töltött karajszeleteket.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek, de tetszés szerint más körettel is tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!