Főoldal / Sertés ételek / Milánói hústekercs

Milánói hústekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Milánói hústekercs

Milánói hústekercs

Hozzávalók:

Hozzávalók 8 darabhoz:

  • 50 deka darált hús
  • 1 cs. milánói rafinéria
  • 1 cs. szeletelt bacon szalonna
  • 1 egész tojás
  • 15 deka gomba
  • 2,5 deci hideg víz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • 15 deka sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A darált húshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát,tojást sót, a borsot, és összekeverem.

Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet bacon szalonnába betekerem.

Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

A gombát felszeleteltem és 2 kanál olajon megpárolom.Hozzáadom a milánói rafinériát, vízzel felöntöm és 2-3 percig főzöm amíg besűrűsödik.

A sütőből kivett húsokra ráöntöm a  gombás alapot. Sajttal bőven megszórom és visszateszem a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon a tetejére.

Főtt penne tésztával tálalom.

Nagyon finom!

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére