Mirinda muffin / Fanta muffin
Hozzávalók:
A túrókrémhez:
A narancsos zselatinhoz:
|
|
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük,majd folytonos kevergetés mellett hozzáadjuk az olajat ,és a kakaóporral,sütőporral összekevert lisztet.
Laza mozdulatokkal hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Papírkapszlikkal bélelt muffin formákba adagoljuk,minden mélyedésbe 1 evőkanálnyit téve.
Majd előmelegített sütőben alacsony hőfokon kb 15perc alatt megsütjük őket.
Elkészítjük a túrókrémet.
A szoba hőmérsékletű vajat a porcukorral habosra keverjük,majd hozzákeverjük a túrót és a citromhéjat,
A fantából pudinggal és a cukorral pudingot főzünk (ugyanúgy mintha tejjel készítenénk, de most ezt a szerepet a fanta tölti be)
A kihűlt csokis piskóta korongokra halmokat rakunk a túrókrémből,majd ráhalmozunk a zselatinból.
(a zselatin épp hogy langyos legyen, forrón lefolyik róla a túrókrémmel együtt)
A tetejét csokoládés tortadarával vagy reszelt csokoládéval díszíthetjük.