Főoldal / Szárnyas Ételek / Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felsőcomb
  • 4 db nagyobb újkrumpli
  • 1/2 kicsi patisszon
  • 2 db brokkoli rózsa
  • 1 db tojás
  • liszt 
  • zsemlemorzsa
  • olíva olaj
  • mustár
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 fürt koktélparadicsom
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom paprikával, hűtőbe teszem 2 órára. A krumplikat megkapirgálom, felvágom, s sós vízben a brokkolival előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, sózom, borsozom, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.

A serpenyőbe berakom a csirkecombokat és a krumplit, megsütöm. Amikor már majdnem kész visszarakok egy szelet patisszont, s egy brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.

Tálalok, a tányérra teszek egy combot, egy szelet patisszont, egy brokkoli rózsát, a krumplik felét, s díszítésként teszek rá koktélparadicsomot.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére