Narancsos csokis korong
Hozzávalók:
A töltelék:
A mázhoz:
|
|
Elkészítés:
A csokoládét lereszelem, és hozzáadom a liszthez. Majd a többi hozzávalóval összedolgozom.
Lisztezett deszkán fél centi vastagra kinyújtom.
kb. 5 centis tetszetős formákkal kiszúrom.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra rakom a korongokat, formákat.
180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöm.
Amikor kihűltek narancslekvárral párosával összeragasztom őket.
Elkészítem a cukormázat:
A porcukorhoz a narancslevet és a tojásfehérjét hozzáadom, és jól kikeverem.
Az összeragasztott korongokat bevonom a cukormázzal, majd a maradék cukormázzal díszítem a tetejét. (pár csepp ételszínezékkel változatos színekben elkészíthető)
Nagyon finom narancsos csokis korong lesz a végeredmény.