Főoldal / Szárnyas Ételek / Narancsos tepsis csirkecombok

Narancsos tepsis csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Narancsos tepsis csirkecombok

Narancsos tepsis csirkecombok

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 1 kg burgonya
  • 4 db vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 10 dkg füstölt tarja
  • 2 db narancs
  • magyaros fűszerkeverék
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával, 1 pohár vízzel tepsibe tesszük, és sütőben készre főzzük.
A burgonyát megfőzzük.

A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellé rakjuk a csirkecombot, a burgonyát, a kockára vágott füstölt tarját.

Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, megszórjuk fűszerkeverékkel.

A fél narancsot pici kockára vágjuk, és hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Különlegessé teszi a narancs, bátran használjuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére