Nem lehet abbahagyni csirke
Hozzávalók:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
(Tepsi mérete: 30cm x 33cm)
Csirkecombokat jól megmossuk (én a bőrét lehúztam róluk, de aki szereti rajta hagyhatja)és megsózzuk. A tepsit jól kivajazzuk.
A lisztet összekeverjük a hozzávalók fűszereivel (egy fűszeres paprikás lisztet készítünk).
A combokat alaposan beleforgatjuk a fűszeres paprikás lisztbe és a tepsiben szép sorban, szorosan egymás mellé rakjuk. A megmaradt lisztkeveréket a húsra szórjuk, majd a vöröshagyma karikákat a tetejére tesszük.
A tejfölt az étolajjal összekeverjük és a combokra kanalazzuk. Elsimítjuk, majd rátesszük a karikákra felvágott póréhagymát. A tepsit lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben kb. 2 órát sütjük, majd a fóliát levesszük és a combok tetejét reszelt sajttal megszórjuk. Vissza tesszük sülni addig, míg a sajt ráolvad és egy kicsit megpirul.
Ízlés szerinti körettel kínáljuk.