Orchidea szelet
Hozzávalók:
Az első krémhez:
A tejszínes krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojás fehérjét a cukorral habbá verem.Hozzáadom a mákkal és sütőporral elkevert lisztet.Óvatosan elkeverem.
A masszát egy 24cmX22cm -es sütőpapírral bélelt tepsibe simítom, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütöm.
Az első krémez a tojás sárgáját, a cukorral, a pudinggal, és a tejjel csomómentesre kikeverem és kis lángon sűrűre felfőzöm.
A margarint a mascarponeval habosra kikeverem és a kihűlt krémmel összekeverem.
A kisült majd kihűlt tészta tetejére rákenem a sárga krémet.
Elkészítem a csokis tejszínes krémet.
A tejszínt a porcukorral keményre felverem, a csokoládét vízgőz felett felolvasztom, és belekeverem a felvert tejszínhabba. A csokis krémet rásimítom a sárga krémre, és a hűtőbe teszem.
A csokoládét a vajjal és az olajjal együtt vízgőz felett felolvasztom, majd bevonom vele a sütemény tetejét.
A narancslevet a porcukorral összekeverem és a csokoládé tetejére rácsurgatom.