Főoldal / Birka / Marha / Pacal pörkölt

Pacal pörkölt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pacal pörkölt

Pacal pőrkőlt

Hozzávalók:

  • 1 kiló tisztított csíkokra vágott pacal
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • piros őrölt paprika
  • olaj
  • őrölt bors
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A megmosott, tisztított, csíkokra vágott pacalt, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, és körülbelül 10-15 percig abálom.
15 perc eltelte után leszűröm.

Az olajban megpirítom a kockákra vágott hagymát a hagymát, hozzáadom az őrölt paprikát, bele teszem a pacalt, sózom-borsozom. Hozzáadom a fokhagymát, felöntöm vízzel, és kb 2 órán keresztül főzöm. Ha a levét elfőtte pótolom.

Főtt burgonyával tálalom.

Pacal pörkölt 5.00/5 (1 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére